NCERT Solutions for Class 11th Maths Chapter 12 Introduction to three Dimensional Geometry

NCERT Solutions for Class 11th Maths Chapter 12 Introduction to three Dimensional Geometry

Exercise 12.1

Question 1:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-1
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-2
Question 2:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-3
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-4
Question 3:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-5
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-6
Question 4:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-7
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-8

Exercise 12.2

Question 1:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-9
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-10
Question 2:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-11
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-12
Question 3:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-13
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-14
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-15
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-16
Question 4:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-17
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-18
Question 5:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-19
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-20

Engineering Students? Read Below Lines Carefully 

Download IIT JEE Main Study Material or Read Free Click Here

Exercise 12.3

Question 1:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-21
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-22
Question 2:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-23
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-24
Question 3:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-25
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-26
Question 4:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-27
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-28
Question 5:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-29
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-30

NCERT Miscellaneous Solutions

Question 1:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-31
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-32
Question 2:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-33
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-34
Question 3:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-35
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-36
Question 4:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-37
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-38
Question 5:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-39
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-40
Question 6:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-41
Ans:
ncert-solutions-for-class-11th-maths-chapter-12-introduction-to-three-dimensional-geometry-42

Exams Guru

I love to write about education related exam. I worked with much educational companies, now I am writing on JEEMAIN.INfo. I love playing cricket, Tennis. You can contact me through my twitter handle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *